Coaching

Opstelling

Speelt er een thema in je leven dat je niet begrijpt? Of is er een terugkerend onderwerp dat niet lijkt te willen bewegen? Dan is een opstelling een prachtige en effectieve manier om meer inzicht te krijgen. Je onderzoekt wat zich onder de zichtbare oppervlakte van jouw thema afspeelt en voelt waardoor datgene wat je verlangt nog niet (geheel) zichtbaar is.
Een opstelling is een vorm van systemische coaching. Ik begeleid jouw proces en reis met je mee. Met thema-blaadjes op de grond maken we een plattegrond van de leefomgeving van jouw vraag. Door de verschillende blaadjes te bezoeken, er op te gaan staan, wordt het mogelijk te doorvoelen waar de wortels van jouw vraag over gaan.
Het valt van te voren niet te voorspellen hoe ver een opstelling je brengt. Soms brengt één opstelling al een grote transformatie teweeg. Sommige thema’s hebben langere tijd nodig. Dan kan een reeks van drie opstellingen bijvoorbeeld fijn zijn.

Duur: 1,5 uur
Locatie: Rotterdam West. Op 10 minuten met de tram van het centraal station. Parkeren is ook mogelijk.

Kosten: Bij deze wil ik je de mogelijkheid bieden kennis te maken met deze werkvorm en met mij middels een kennismakingsaanbieding!
Een individuele opstelling van € 90,- , nu voor € 70,- incl. btw.
En een reeks van drie opstellingen van € 230,- , nu voor € 180,- incl. btw.

Mijn Opstellingen leraar Hylke Bonnema: “Wij zien opstellingen als een coaching ceremonie. Wij begeleiden een transformerende ceremonie, zoals die eeuwenlang is uitgevoerd door medicijn mensen. Wij zijn persoonlijk aanwezig tijdens ons werk, dat betekent dat we transparant zijn over onszelf. We spreken ook onze eigen intuïtie, gevoelens en gedachten uit, zonder deze als waarheid te postuleren.”

Natuurcoaching

Heb je een vraag waar je mee zit? Loop ermee naar buiten!
Zodra we met een vraag bewust de natuur ingaan, krijgt alles op ons pad betekenis. De bomen, de planten, de wind en de dieren; ze spreken terug. Zo komt het individuele weer in verbinding met een veel groter veld, vol mogelijkheden. Dit is iets wat we niet per se met ons hoofd kunnen begrijpen. De natuur op deze manier ervaren voelt voor mij magisch en dat heeft op zichzelf al een verruimend effect.
In deze coaching sessie heb je dus meerdere steunbronnen. Ik als begeleider van jouw proces en de natuur die spiegelt wat er in jouw leven speelt; de blokkades en de openingen laat zien. Zo kun jij jouw pad weer opgehelderd bewandelen.
We starten de sessie op een beginpunt in het bos, waar we in een voorgesprek je vraag helder krijgen. Dan gaan we op pad en afhankelijk van je vraag, je wensen en wat we onderweg tegenkomen maken we gebruik van verschillende technieken. Zoals het werken met een natuuropstelling, het medicijnwiel, krachtdieren en helende kruiden.

Duur: 2 uur
Locatie: Kralingse bos te Rotterdam
Kosten: €150,- incl. btw

 

Meer informatie over mij vind je hier.

"De natuur kent geen haast en toch komt alles af.”

- Lao Tzu


Contactformulier